per pagina
    1 - 12 van 26 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Kleine cadeautjes

Cadeautjes voor elke gelegenheid! Een mooie selectie van verschillende kleinigheidjes voor elk moment. Of je nu op zoek bent naar een liefdevol gebaar voor een vriend, collega, geliefde of iemand anders, elk cadeautje geeft een glimlach op het gezicht. Bij Machtig Prachtig zijn er allerlei soorten cadeautjes te vinden, groot of klein, gepersonaliseerd en/of uniek, zoals kaarsjes in blik, droogbloemen in een buisje en meer!

1. Kaarsjes in blik

De kaarsjes in blik zijn liefdevolle kleine cadeautjes. Deze kaarsjes zorgen snel voor een warme sfeer in elke omgeving. Ze zijn beschikbaar in diverse geuren zoals, vanille, lavendel en daarnaast is er ook de geurloze variant. De kaarsjes zijn met zorg gemaakt. Door de keuze in tekst maakt dat het kaarsje met liefde en zorg is uitgekozen.

2. Buisjes met een tekst van hout

Ben je op zoek naar een klein geschenk dat een blijvende indruk achterlaat? Dan zijn de buisjes met tekst van hout een mooi manier om dan te geven. Elk buisje heeft een liefdevolle boodschap uit prachtig hout. Of je nu iemand wilt bedanken, een hart onder de riem wilt geven of gewoon zomaar, deze buisjes zijn een uniek en persoonlijk geschenk. 

3. en meer!

Naast de buisjes met een houten tekst of een kaarsje in blik, zijn er nog meer kleine cadeautjes te vinden. Droogbloemen in een buisje zijn bijvoorbeeld ook altijd leuk om te geven en die kan dan eventueel met een leuke houder en een kaart. De wensbonen zijn ook altijd een bijzonder cadeautje om te geven. 

Heb je een mooi kleinigheidje gezien en wil je die gaan bestellen? Vergeet dan niet om ook na te denken over hoe je het gaat geven. Want een cadeautje mag als feestje worden gegeven met een mooi kadozakje en een leuke sticker. Snel, makkelijk en leuk inpakken. Stop je er ook nog een toffe kaart bij, dan wordt het een feestelijk en persoonlijk geheel. 

Of je nu dan op zoek bent naar kleine cadeautjes voor een verjaardag, een afscheid van een collega of gewoon zomaar, onze collectie geeft een kleinigheidje voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en bezorg iemand een liefdevolle dag.

© 2019 - 2024 Machtig Prachtig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel