per pagina
 • Tot de maan en weer terug - sticker
  Tot de maan en weer terug - sticker

  Wil jij met jouw cadeautje een stukje liefde delen? Dan is deze sticker "Tot de maan en weer terug" mooi om in te zetten. Een liefdevolle sticker voor een cadeautje wat je geeft aan je geliefde, bij een geboorte of een ander…

  € 1,00
 • Speciaal voor jou - sticker
  Speciaal voor jou - sticker

  Een sticker die je op vele soorten geschenken in kan zetten. De tekst "speciaal voor jou" kan voor verjaardagen, afscheid of andere geleden ingezet worden. Het is een mooie manier om het cadeautje net dat beetje extra aandacht te…

  € 1,20
 • Lovely gift
  Lovely gift

  De sticker is een mooie manier om een cadeautje net dat beetje extra aandacht te geven. De sticker "Lovely gift" geeft dat beetje liefde weer voor de ontvanger.

  Het is makkelijk in gebruik met een mooi kadopapier, kadozakje of…

  € 1,00
 • Kadootje voor jou (multi) - sticker
  Kadootje voor jou (multi) - sticker

  Geef met deze sticker "Kadootje voor jou" een stukje extra liefde bij een cadeautje. De sticker geeft bij elk cadeautje het gevoel van een feestje.

  Bestel vandaag nog de stickers om jouw cadeautje tot een feestje te maken.

  ∙…

  € 1,20
 • Hartstikke bedankt multi - sticker
  Hartstikke bedankt multi - sticker

  Met deze "Hartstikke bedankt" sticker in 4 verschillende varianten geef je een stukje dankbaarheid bij het cadeautje. De sticker is eenvoudig en tegelijkertijd valt de sticker ook op.

  De sticker is voor verschillende gelegenheden…

  € 1,20
 • Verschillende kleuren hartjes - sticker
  Verschillende kleuren hartjes - sticker

  Ontdek onze liefdevolle, kleurrijke hartjes stickers.

  Deze kleuren zijn voor elke gelegenheid een feestje. Mooi om te gebruiken in combinatie met een kadozakje of een mooi inpakpapiertje. Natuurlijk zijn ze ook leuk om te plakken…

  € 1,20
 • Mix schattige dieren - sticker
  Mix schattige dieren - sticker

  Maak het inpakken van cadeautjes leuk met dit setje dierenstickers. Of je nu een cadeautje aan het inpakken bent voor een (kinder)verjaardag of een traktatie wilt verfraaien, deze schattige stickers geven net dat speelse aan het…

  € 2,25
 • Wasbeer - sticker
  Wasbeer - sticker

  Een schattige wasbeer als sticker. Zo leuk om te gebruiken bij traktaties, themafeestje of andere gelegenheden. Leuk om op een cadeautje te plakken of om juist op een envelop. Zo wordt alles een feestje!

  € 1,20
 • Walvis - sticker
  Walvis - sticker

  Een leuke walvis als sticker. Zo leuk om te gebruiken bij traktaties, oceaan feestje of andere gelegenheden. Leuk om op een cadeautje te plakken of om juist op een envelop. Zo wordt alles een feestje!

  € 1,20
 • Slang - sticker
  Slang - sticker

  Een leuke slang als sticker. Zo leuk om te gebruiken bij traktaties, jungle feestje of andere gelegenheden. Leuk om op een cadeautje te plakken of om juist op een envelop. Zo wordt alles een feestje!

  € 1,20
 • Pinguïn - sticker
  Pinguïn - sticker

  Een schattig pinguïn als sticker. Zo leuk om te gebruiken bij traktaties, themafeestjes of andere gelegenheden. Leuk om op een (geboorte) cadeautje te plakken of om juist op een envelop. Zo wordt alles een feestje!

  € 1,20
 • Olifant - sticker
  Olifant - sticker

  Een schattig olifantje als sticker. Zo leuk om te gebruiken bij traktaties, themafeestjes of andere gelegenheden. Leuk om op een (geboorte) cadeautje te plakken of om juist op een envelop. Zo wordt alles een feestje!

  € 1,20
per pagina

Inpakken met stickers

Verras met inpakken aan de hand van stickers. Ontdek de kracht van het gebruik van stickers bij het inpakken van cadeautjes. 

Creatief inpakken met stickers

Het geven van cadeautjes is altijd een mooi moment, en de manier waarop je het cadeau inpakt, kan het nog specialer maken. Het toevoegen van stickers tijdens het inpakken is een creatieve en feestelijke manier om een persoonlijk tintje aan je cadeau te geven. Of het nu voor een verjaardag, andere feestdag of een andere gelegenheid is, inpakken met stickers zorgt ervoor dat jouw cadeau er net wat feestelijker uit ziet. Een paar ideeën om cadeautjes op een feestelijke manier in te pakken met een sticker.

1.  Thema-stickers voor elke gelegenheid:

Kies stickers die perfect passen bij het thema van een feestje of traktatie. Voor verjaardagen kun je bijvoorbeeld de stickers gebruiken met "hiep hiep hoera" of "gefeliciteerd". Tijdens sinterklaas of kerst kan je gaan voor stickers  met een sint of piet of een rendier. Een bewust gekozen sticker maakt het cadeautje net wat aantrekkelijker en het versterkt ook de feestelijke sfeer.

2. Personaliseer met naamstickers

Voeg een persoonlijk tintje toe met de stickers waar je een naam op kan schrijven. Dit toont niet alleen aan dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau, maar ook aan degene die het cadeautje mag krijgen.

3. Stickers combineren

Soms is het tof om stickers te combineren op een cadeautje. Combineer kleuren en vormen om een extra feestje te maken van het cadeautje. Door stickers te gebruiken die goed bij elkaar passen, krijg je een mooi samenhangend geheel dat zeker de aandacht zal trekken.

4. Stickers gebruiken als sluitzegels

Maak van stickers praktische sluitzegels voor het kadozakje of de envelop. Het kadozakje kan je dichtvouwen en er dan een sticker op plakken. Dit zorgt dat je snel en makkelijk een leuk cadeautje hebt. Een cadeautje dat leuk is om te krijgen en te geven.

Inpakken met stickers is een leuke, snelle en veelzijdige manier om je cadeautjes op een feestelijke manier af te maken. Of je nu een feestelijke sfeer wilt creëren, een cadeau wil personaliseren of omdat je zelf gek bent op stickers, het is een leuk onderdeel van het inpakken. De volgende keer dat je een cadeautje geeft, vergeet dan niet om stickers aan je cadeautje toe te voegen. Elk cadeautje is toch een feestje?

© 2019 - 2023 Machtig Prachtig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel