• Hoera Naam leeftijd - slinger gepersonaliseerde sticker
  Hoera Naam leeftijd - slinger gepersonaliseerde sticker

  Maak je traktatie, cadeautje of feestje nog specialer met deze gepersonaliseerde sticker "Hoera Naam leeftijd" en de afbeelding van een slinger. Voeg de naam en de leeftijd toe in de balkjes en zo creëer je een gepersonaliseerde…

  € 2,50
 • Feest Naam leeftijd - ballonnen - gepersonaliseerde sticker
  Feest Naam leeftijd - ballonnen - gepersonaliseerde sticker

  Gepersonaliseerde sticker met als ontwerp "Feest naam leeftijd" met de afbeelding van ballonnen.

  Maak van elk geschenk, traktatie of cadeautje een feestelijke verrassing met deze toffe stickers. Leuk voor een verjaardag van een…

  € 2,50
 • Hoera naam leeftijd - cupcake - gepersonaliseerde sticker
  Hoera naam leeftijd - cupcake - gepersonaliseerde sticker

  Maak je traktatie, cadeautje of feestje nog specialer met deze gepersonaliseerde sticker "Hoera Naam leeftijd" en de afbeelding van een cupcake. Voeg de naam en de leeftijd toe in de balkjes en zo creëer je een gepersonaliseerde…

  € 2,50
 • Leeftijd - gepersonaliseerde sticker
  Leeftijd - gepersonaliseerde sticker

  Maak je traktatie, cadeautje of feestje nog specialer met deze gepersonaliseerde leeftijd. Geef de leeftijd aan in het balkje en kies de gewenste kleur en zo creëer je een gepersonaliseerde sticker.

  Met deze gepersonaliseerde…

  € 2,50
 • Naam leeftijd - gepersonaliseerde sticker
  Naam leeftijd - gepersonaliseerde sticker

  Maak je traktatie, cadeautje of feestje nog specialer met deze gepersonaliseerde sticker "Naam leeftijd". Voeg de naam en de leeftijd toe in de balkjes en zo creëer je een gepersonaliseerde sticker.

  Met deze gepersonaliseerde…

  € 2,50
 • Logo - gepersonaliseerde sticker
  Logo - gepersonaliseerde sticker

  Breng je merk onder de aandacht met een sticker met jouw eigen logo. Deze stickers zijn de perfecte manier om je logo en dus je bedrijf onder de aandacht te brengen. De stickers zijn mooi om te gebruiken bij cadeaubonnen of andere…

  € 2,50

Gepersonaliseerde stickers

Gepersonaliseerde stickers zijn de perfecte aanvulling op jouw cadeautjes en traktaties. Ze voegen een feestelijk tintje toe aan het feestje van de jarige. Deze kleine details kunnen net het verschil maken op een traktatie of een cadeautje. 

Waarom een gepersonaliseerde sticker?

Gepersonaliseerde stickers zijn een leuke manier om een persoonlijke boodschap over te brengen op een traktatie,  een cupcake topper of andere mogelijkheden. Of het nu tijdens een verjaardag is of tijdens een bedrijfsfeestje, een gepersonaliseerde sticker voegt een persoonlijk tintje toe aan het cadeau of de traktatie of juist een hapje of taart. 

Gepersonaliseerde stickers voor traktaties

Bij het plannen van een feestje of evenement draait het om de details. Gepersonaliseerde stickers voor traktaties zijn een mooie manier om een persoonlijk accent toe te voegen. Of het nu  gaat om een zakje met allerlei lekkers of een cupcakeverpakking of een ander soort traktatie, gepersonaliseerde stickers laten direct het thema zien van de traktatie. 

Hoe gebruik je nou gepersonaliseerde stickers?

1. Cadeauverpakkingen. Plak een gepersonaliseerde sticker op het cadeautje en het is direct een feestje.

2. Traktaties. Plak de sticker op de traktatie, snoepzakjes of kleine geschenken en maak het geven van de traktatie tot een feestje.

3. Decoratie. Gebruik de stickers ter decoratie op  een taart of cakeje. Dat kan door tussen twee stickers een sateprikkertje te plaatsen en je decoratie is klaar.

4. Eigen diy-projecten. Natuurlijk kan je ook je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan tijdens diy-projecten. 

Gepersonaliseerde stickers zijn een mooie manier om cadeautje net even wat extra aandacht te geven.

 

Vragen?

Stuur gerust een mailtje of een berichtje! Ik kijk graag met u mee.

© 2019 - 2024 Machtig Prachtig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel