Over mij!

Ollaaa, ik ben Gerriejanne, een creatieve, bezige bij en een enthousiaste webshop eigenaar. Oorspronkelijk kom ik uit het kleine plaatsje Randwijk, maar heb mijn creatieve reis voortgezet in Ede. Hier woon ik samen met mijn lieve man en mijn twee kinderen.

Machtig Prachtig

Mijn trots en creatieve uiting gaan naar mijn bedrijf “Machtig Prachtig”. Hier vind je mijn creatieve uiting in het ontwerpen van kaarten en persoonlijke cadeautjes. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een cadeautje wat je graag zomaar wilt geven, ik vind het belangrijk om met mijn creaties liefde en vreugde te delen.

Wiskunde passie

Naast mijn creatieve momenten, ben ik ook een gepassioneerde docent wiskunde. De wereld van cijfers en formules vind ik interessant en het is leuk om dit te delen met de leerlingen. Ik vind het geweldig om hen te helpen groeien en hun begrip van wiskunde te verdiepen.

Delen in creativiteit

Deze webshop is mijn uitlaatklep om mijn liefde voor creativiteit met je te delen. Ik geloof in eenvoudige, kleine gebaren, zoals een kaart of een met liefde ingepakt cadeau. Om op die manier een glimlach op iemands gezicht te toveren. Laten we samen die liefde verspreiden.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Wat de webshop zo bijzonder maakt, zijn de gepersonaliseerde cadeaus. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid, een persoonlijke touch is extra leuk. Ik werk met jou samen om het geschenk een verhaal te laten vetellen en een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.

Volg mij

Wil je op de hoogte blijven van mijn creatieve reis en mijn liefde voor gepersonaliseerde cadeautjes?! Volg me dan op Facebook en/of op Instagram voor de nieuwste updates en speciale aanbiedingen.

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn webpagina te bekijken en te lezen. Ik hoop dat mijn verhaal en mijn creatieve uitspattingen je mogen inspireren. Voel je vrij om rond te kijken in de webshop of een vraag te stellen voor speciale, gepersonaliseerde verzoeken. Samen maken we de wereld mooier.

Met een creatieve groet,

Gerriejanne

© 2019 - 2024 Machtig Prachtig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel